Welkom allemaal! :)

Ik ben een fulltime moeder van vier kinderen en woon samen met mijn vriend, ik loop al 31 jaar rond op deze wereld en heb ook behoorlijk veel meegemaakt.

Ik maak dagelijks nog steeds van alles mee natuurlijk, dat kan ook niet anders met zo'n groot gezin.Tips

Hier zal ik van alles met jullie gaan delen zoals, dingen die me bezig houden, verhalen uit mijn verleden, mijn mening over verschillende onderwerpen en nog vele andere dingen.

Schrijven is mijn passie en heeft mij altijd staande gehouden in mijn leven, ik wil er zelfs mijn werk van gaan maken en ben dan ook bezig met een studie.

Ik neem mijn werk wel serieus, maar zal ook ten alle tijden mezelf zijn en blijven, wat betekend dat je hier zo af en toe ook de nodige humor zal gaan vinden.Lacht

Ik ben een positief ingesteld persoon en probeer uit elke situatie iets positiefs te halen, opgeven staat niet in mijn woordenboek dus volhouden is een must.

Ik wil met mijn blog mensen bereiken die steun uit mijn verhalen halen of misschien zelfs mijn verhalen herkennen, natuurlijk wil ik ook mensen entertainen.

Wat ik op mijn blog plaats plaats ik als mijzelf, dus alles wat ik plaats komt oprecht vanuit mijn eigen meningen, ervaringen of interesses.

Niet iedereen hoeft het met mij eens te zijn en ik kan niet iedereen tevreden stellen, dus ben je het niet eens met wat ik hier neer zat dan kan en mag dat natuurlijk ook.Vindt leuk'

Ik blog vooral voor mijn plezier en hoop met mijn blog toch een hoop mensen op een fijne, leuke of misschien zelfs wel een herkenbare manier te bereiken.

Dus bij deze wens ik jullie veel plezier op mijn blog! Cool

Draag de liefde in je hart als een medaille voor de eerste plaats

Schrijven is als een mooie wereldreis, ontdek de wereld en ontdek jezelf.

Roxanne Langenkamp